Saltlampe fra Himalaya

(8 customer reviews)
kr. 299,00
Denne unikke bordlampe af salt spreder et varmt lyserødt/orange lys – perfekt som hyggebelysning! Saltlampen er udhugget af en naturlig saltblok fra Himalaya. Derfor er hver eneste lampe også unik, og vægten varierer mellem 5-7 kg. … læs mere her

Er Saltlampe fra Himalaya - 5-7 kg på lager?

Annonce
Køb Saltlampe fra Himalaya - 5-7 kg

Beskrivelse

Varefakta

  • Vare: Saltlampe fra Himalaya – 5-7 kg
  • Pris: Kr. 299
  • Kategori: Hjem & Have – Hverdagsrum – Lamper}

Saltlampe fra Himalaya – 5-7 kg er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Saltlampe fra Himalaya – 5-7 kg er i den sjove ende af gaveskalaen, når der skal vælges en gave. Hjem & Have – Hverdagsrum – Lamper} er nok en af de bedst sælgende kategorier i shoppen. Coolstuff er altid shoppen, der har de nyeste gadgtets. Saltlampe fra Himalaya – 5-7 kg giver dig mulighed for at fortryde købet helt op til 90 dage efter dit køb. Er du løbet sur i jagten på den gode vært- eller værtindegave, så er du faktisk i mål, hvis du køber Saltlampe fra Himalaya – 5-7 kg, og så kan du med god samvittghed tage til fejringen. Det kan siges meget enkelt: Saltlampe fra Himalaya – 5-7 kg er den perfekte nytårsgave. Der er ikke noget sjovt ved gadgets, vil kedelige mennesker sige, og det giver en lille chance for, at der er nogle, der kvier sig lidt ved at bruge gadgets som gaver. Det har ikke noget på sig, og du skal ikke lade det afholde dig fra at give gadgets i gave, da mange gavemodtagere kan lide at få gadgets.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Saltlampe fra Himalaya – 5-7 kg kan findes i kategorien Hjem & Have – Hverdagsrum – Lamper} der kommer fra hos webshoppen Coolstuff. Hos webshops er et fantastisk brand, der ikke går af mode lige foreløbigt. Nogle gange er man heldig, at der er tilbud på Saltlampe fra Himalaya – 5-7 kg, mange ender med at købe hos Coolstuff. Det er faktisk ret enkelt, det handler om at modtageren af din gave bliver glad. Når du er den glade giver af Saltlampe fra Himalaya – 5-7 kg og pakker gaven pænt ind, at din gave bliver husket.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Saltlampe fra Himalaya – 5-7 kg online

Hvis du shopper online, er du stillet lidt bedre, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter du har købt dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, i de mange webshops der er på det danske marked. Og du kan faktisk sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Når du handler online er du også fri for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

8 reviews for Saltlampe fra Himalaya

4.2 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Saltlampe fra Himalaya”

SKU: 14462
Category: , ,

Denne unikke bordlampe af salt spreder et varmt lyserødt/orange lys – perfekt som hyggebelysning! Saltlampen er udhugget af en naturlig saltblok fra Himalaya. Derfor er hver eneste lampe også unik, og vægten varierer mellem 5-7 kg.